Washi lepilni trak 19mmX50m B90°

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Washi lepilni trak Bossauto B90° je papirnati trak, ki je vodotesen in odporen na trakcijo – vleko. Trak… Preberi več

Washi lepilni trak 19mmX50m B90°

Washi lepilni trak Bossauto B90° je papirnati trak, ki je vodotesen in odporen na trakcijo – vleko. Trak je primeren za uporabo barv na vodni osnovi ali na osnovi topil. Je preksibilen in enostaven za pritrjevanje, odlično pa se obnese tudi v krivuljah oz. zavojih. Zagotovi oster rob pri nanosu barve. Trak je odporen na UV ali infrardečo svetlobo, dopušča tudi visoke temperature pri sušenju v kabinah.  Trak omogoča enostavno odstranjevanje in ne pušča lepil na obdelani  površini.

Barva traku: zelena.

Dolžina traku: 50 m

Na voljo različne širine traku:

  • 19 mm (040056 Boss) …. v kartonu 48 kos
  • 38 mm (040058 Boss) …. v kartonu 24 kos
  • 50 mm (040059 Boss) …. v kartonu 20 kos

*Cena velja za posamičen kolut= 1 trak. V primeru, da želite celoten karton, potem vnesite zgoraj navedeno količino za posamezni trak.

Širina

, , ,

Bossauto
BossAuto je mlado špansko podjetje, ki je na trgu prisotno od ustanovitve leta 1992. Njihov prodajni program zajema različne izdelke za uporabo v avtomobilski industriji, kot so polirna in maskirna sredstva, izdelki za nego vozil ipd. Vizija podjetja je postati svetovno priznani dobavitelj izdelkov za avtomobilsko industrijo, kar se trudijo doseči z uporabo inovativnih tehnologij in pristopov.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.