Zaščita podvozja Body – prebarvljiva BELA/SIVA/ČRNA 3M

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

3M Body, zaščitni teksturni premaz za reprodukcijo tovarniških zaščitnih slojev na podvozju avtomobilov (pragovi, itd.), za zaščito pred… Preberi več

Šifra: 340 Kategoriji: , Proizvajalec:
Zaščita podvozja Body – prebarvljiva BELA/SIVA/ČRNA 3M

3M Body, zaščitni teksturni premaz za reprodukcijo tovarniških zaščitnih slojev na podvozju avtomobilov (pragovi, itd.), za zaščito pred kamenčki. Izdelek na osnovi gume ima odlično odpornost na udarce od kamenčkov, daje odlično korozijsko zaščito, zvočno izolativnost in je na voljo v različnih barvah. 3M Body je mogoče prebarvati.

3M™ 08875 Body Gard Textured Coating, White 1kg

3M™ 08874 Body Gard Textured Coating, Grey 1kg

3M™ 08873 Body Gard Textured Coating, Black 1kg

Barve

, ,

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.