Q1® High Performance maskirni trak zelen

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Q1® High Performance maskirni trak je bil posebej zasnovan za najbolj zahtevna dela na področju avtomobilske industrije saj… Preberi več

Q1® High Performance maskirni trak zelen

Q1® High Performance maskirni trak je bil posebej zasnovan za najbolj zahtevna dela na področju avtomobilske industrije saj lahko prenese izjemno visoke temperature do 110°C do 30minut.

Trak je visoko UV odporen do 72 ur, zaradi česar je idealen za projekte, ki zahtevajo visoko UV odpornost. Visokokakovostna lepilna formula na osnovi gume zagotavlja močan oprijem za učinkovit postopek barvanja. Izdelan je iz krep papirja, nudi odlično prileganje tudi v krivuljah in na nepravilnih površinah. Zahvaljujoč posebni obdelavi pa je odporen na vlago, barve na vodni osnovi in na osnovi topil ter vzdrži postopek mokrega brušenja. Trak je izjemno tankega profila, kar zagotavlja gladke robove pri nanosu barve, zahvaljujoč prosojno-zeleni barvi pa zagotavlja zelo dobro vidljivost maskiranega območja.

Dolžina traku v roli: 50 m

Širina traku po izbiri:

48 mm x 50 m….20 kos/ v kartonu

36 mm x 50 m….24 kos/ v kartonu

24 mm x 50 m….36 kos/ v kartonu

18 mm x 50 m….48 kos/ v kartonu

*Cena velja za posamezni kos = 1 kolut. V kolikor želite celotni karton traku vnesite število rol v kartonu

Širina

, , ,

Q1
Podjetje Q1® proizvaja maskirna sredstva vrhunske kvalitete za avtomobilsko industrijo. Podjetje, ki stoji za blagovno znamko Q1®, je eno izmed vodilnih evropskih proizvajalcev maskirnih trakov. PPM Industries že več kot 25 let ustvarja rešitve za maskirane trakove. Blagovna znamka Q1® pa je bila ustvarjena na podlagi izkušenj in znanja ekipe PPM pridobljenega z maskirnimi izdelki iz več kot 50 držav. Q1® predstavlja odlično rešitev za profesionalce, ki delujejo na področju avtomobilske industrije.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.