Tesnilna masa za brizganje Mipa MS300

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Tesnilna masa za brizganje Mipa MS300
Mipa MS300 je tesnilna masa, ki se nanaša s posebno pištolo za brizganje… Preberi več

Šifra: 4446 Kategoriji: , Proizvajalec:
Tesnilna masa za brizganje Mipa MS300

Tesnilna masa za brizganje Mipa MS300
Mipa MS300 je tesnilna masa, ki se nanaša s posebno pištolo za brizganje (”špricanje”) tesnilne mase. Namenjena je za uporabo v avtomobilski industriji, za tesnjenje spojev, utorov itd., lahko pa se uporabi tudi kot zaščita za pragove in kolotečne prostore, za zaščito pred poškodbami od kamenčkov. Lahko se uporabi kot samostojno sredstvo (je UV obstojna) ali pa se jo prebarva.

Prebarva se jo lahko po najhitreje 30minutah v primeru barvanja z barvami na osnovi topil in po najmanj 60minutah v primeru barvanja z barvo na vodni osnovi.

Količina: 310ml.

Barva po izbiri:

ČRNA – 266120000 Mipa Polymer MS300 schwarz 310ml

SIVA – 266110000 Mipa Polymer MS300 grau 310ml

Barve

,

Mipa
MIPA SE je hitro rastoče srednje veliko družinsko podjetje, katerega vodenje prehaja iz generacije v generacijo. Ukvarjajo se s proizvodnjo lakov in barv. Glavni proizvodni obrat je v Essenbachu v Nemčiji, medtem ko je del proizvodnje razpršen še na pet obratov doma in na tujem. V svoji dejavnosti skrbijo za razvoj in proizvodnjo avtomobilskih barv, industrijskih in dekorativnih barv ter lesnih barv za profesionalno uporabo. Trenutno ima MIPA SE svoje kupce prisotne v več kot 100 državah na vseh petih kontinentih.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.