Maskirni lepilni trak Performance 244 3M

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Maskirni trak odporen na vremenske vplive do pet mesecev. Posebej primeren za uporabo z barvami na vodni osnovi… Preberi več

Maskirni lepilni trak Performance 244 3M

Maskirni trak odporen na vremenske vplive do pet mesecev. Posebej primeren za uporabo z barvami na vodni osnovi in na zelo občutljivih površinah.

Super barvni ravni robovi za dobro vidljivost, ne pušča sledi. Maskirni trak 244 3M je gladek, zelo tanek papirnati trak, ki ga lahko uporabljate v zaprtih v zaprtih prostorih in na zaščitenih/pokritih območjih zunaj.

Barva: oranžna (gold-zlata)

Na voljo različne širine traku: 18, 36, 48 x 50m

Širina

, ,

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.