Responsive image
Responsive image

Znanje, zgrajeno z izkušnjami.

30 let delovanja, učenja, izpopolnjevanja.

O nas

Sodelovanje. Zaupanje. Za vaše zadovoljstvo.

Podjetje ATG Zupan s sedežem v Krmelju ima 30 letno tradicijo prodaje izdelkov s področja avtomobilske industrije, saj deluje že od leta 1993. Naša primarna storitvena dejavnost je prodaja barv in lakov, našo uspešnost pa potrjuje mreža kupcev po vsej Sloveniji. Poleg barv in lakov je v naši ponudbi mogoče najti celovite rešitve za potrebe vsake avto-ličarske delavnice - od celotne palete potrošnega materiala do osebne zaščitne opreme. Našim strankam nudimo tudi produkte industrijskega programa, med drugim barve, konstrukcije, objekte, stroje ipd.

Zavedamo se, da je za uspešno poslovanje potrebno dobro znanje, ki ga skozi tridesetletno učenje in izobraževanja nenehno dopolnjujemo. Ponosni smo, da smo pridobili zaupanje že več kot tisoč strank, s katerimi dobro sodelujemo v luči poslanstva za njihovo največje zadovoljstvo.

Responsive image

Za vaše popolno zaupanje.

Lastna avto-ličarska delavnica

Izdelke redno testiramo in uporabljamo v lastni avto-ličarski delavnici. Tako je odgovor vedno poznan.

Hitra in zanesljiva dostava.

Redna dostava lastnih prevoznikov po celotni Sloveniji, do vrat vaše delavnice ali trgovine.

Podpora uporabnikom

Brezplačna tehnična podpora in svetovanje (na terenu ali v lastni avto-ličarski delavnici).

AVTO Zupan

Zgodovina

Vse se je začelo z ustanovitvijo podjetja AVTO ZUPAN – Avto storitve, Zupan Miran s.p., leta 1989. Leta 1993 pa je bil sklenjen prvi posel in tako ustanovljeno tudi podjetje za trgovino in prodajo ATG Zupan d.o.o.. Po več kot 30. letih delovanja, nenehnega učenja in izpopolnjevanja lahko rečemo, da smo podjetje z bogatimi izkušnjami.

1990

Odprta prva lastna avtoličarska delavnica.

1993

Sklenjen prvi posel in ustanovitev podjetja za trgovino in prodajo Atg Zupan d.o.o.

1996

Otvoritev nove stavbe, trgovine, skladišča, povečana, nova avtoličarska delavnica.

2010

Zaradi hitre rasti trgovinske dejavnosti podjetja ATG Zupan, kot tudi vse večje prostorske potrebe za opravljanje avto-ličarske dejavnosti podjetja AVTO Zupan, družina Zupan opravi nepremičninsko investicijo v novo zgradbo. Tako zgradijo moderno avto-ličarsko delavnico na skoraj 1000 m2, avto pralnico ter nove poslovne prostore (pisarne, sejna soba in sprejemna pisarna). Prav tako prenovijo prostore stare delavnice za povečanje skladiščnih prostorov v namen trgovinske dejavnosti podjetja ATG Zupan.

2019

Uspešno poslovanje vodi v še večjo rast podjetja ATG Zupan, prostorska stiska postane tako velika, da se družina Zupan odloči za investicijo v nove poslovne prostore. Odločijo se za nakup nekdanje tovarne Lisca in izvedejo celovito prenovo stavbe, s katero pridobijo pomembne prostore: trgovina, pisarne, sejne sobe, sobe za predstavitve/izobraževanja ter najpomembnejše – nove skladiščne prostore v izmeri kar 1250 m2. Hkrati pa s prenovo zapuščenega objekta kraju Krmelj nekoliko polepšajo izgled. V letu dni tako pridobijo preko 2.100 m2 novih površin za olajšano delovanje in nadaljnji razvoj podjetja. S tem se sprosti prostor na stari lokaciji, ki ga prav tako potrebuje podjetje AVTO Zupan, za udobnejše in še bolj kakovostno opravljanje svoje avto-ličarske dejavnosti.

2022

Širitev in vstop na hrvaški trg. Ker verjamemo v svoje produkte in njihovo kakovost. Svoje znanje, izkušnje in kakovostne izdelek želimo ponuditi tudi na tujih trgih in s tem izboljšati poslovanje strank tudi izven meja naše države.

Zastopamo in sodelujemo s partnerji priznanih blagovnih znamk.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.