Na slovenskem trgu smo zastopniki priznanih blagovnih znamk.

Mipa

MIPA SE je hitro rastoče srednje veliko družinsko podjetje, katerega vodenje prehaja iz generacije v generacijo. Ukvarjajo se s proizvodnjo lakov in barv. Glavni proizvodni obrat je v Essenbachu v Nemčiji, medtem ko je del proizvodnje razpršen še na pet obratov doma in na tujem. V svoji dejavnosti skrbijo za razvoj in proizvodnjo avtomobilskih barv, industrijskih in dekorativnih barv ter lesnih barv za profesionalno uporabo. Trenutno ima MIPA SE svoje kupce prisotne v več kot 100 državah na vseh petih kontinentih.

Poglej izdelke

Cromax

Cromax je ena izmed vodilnih blagovnih znamk proizvodnje barv in lakov na področju avtomobilske industrije na svetu. Blagovna znamka Cromax je v lasti družbe Axalta Coating Systems, nastala pa je kot zamenjava prodajnega programa DuPont Refinish. Axalta Coating Systems se lahko pohvali s kar 145-letnimi izkušnjami na področju barv in premazov, oskrbuje 120.000 kupcev po celem svetu, ima 35 proizvodnih in 7 razvojnih centrov ter 45 trening centrov, ki zagotavljajo podporo strankam povsod po svetu. Axalta je tudi vodilni dobavitelj barv največjim avtomobilskim znamkam na svetovnem trgu.

Poglej izdelke

3M

3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Poglej izdelke

Walcom

Walcom je priznana blagovna znamka italijanskega podjetja Walmec S.P.A. z vodilnimi proizvodi na področju brizgalnih pištol za profesionalno uporabo. Podjetje Walmec se lahko pohvali s tradicijo 70-letnih izkušenj. Poleg proizvodnje pištol za lakiranje imajo v ponudbi širok spekter pripomočkov – med njimi filtre zraka, priključke ipd. Približno 98% njihovih proizvodov je proizvedenih v matičnem obratu v Italiji. Lakirne pištole Walcom odlikuje visoka kvaliteta, enostavna uporaba in konkurenčna cena.

Poglej izdelke

Bossauto

BossAuto je mlado špansko podjetje, ki je na trgu prisotno od ustanovitve leta 1992. Njihov prodajni program zajema različne izdelke za uporabo v avtomobilski industriji, kot so polirna in maskirna sredstva, izdelki za nego vozil ipd. Vizija podjetja je postati svetovno priznani dobavitelj izdelkov za avtomobilsko industrijo, kar se trudijo doseči z uporabo inovativnih tehnologij in pristopov.

Poglej izdelke

Q1

Podjetje Q1® proizvaja maskirna sredstva vrhunske kvalitete za avtomobilsko industrijo. Podjetje, ki stoji za blagovno znamko Q1®, je eno izmed vodilnih evropskih proizvajalcev maskirnih trakov. PPM Industries že več kot 25 let ustvarja rešitve za maskirane trakove. Blagovna znamka Q1® pa je bila ustvarjena na podlagi izkušenj in znanja ekipe PPM pridobljenega z maskirnimi izdelki iz več kot 50 držav. Q1® predstavlja odlično rešitev za profesionalce, ki delujejo na področju avtomobilske industrije.

Poglej izdelke

Flexible

Blagovna znamka FLEXIBLE je last podjetja FK TEKNIK DESIGN ApS, ki se ukvarja z razvojem in proizvodnjo specializiranih orodjih (npr. stojala, držala, pripomočki za shranjevanje panelov itd.), razvitih za avtoličarske in avtokleparske delavnice. Podjetje je locirano na Danskem in ima več kot 33-letno tradicijo izdelave pripomočkov za delavnice. Danes je blagovna znamka FLEXIBLE prisotna skoraj po celi Evropi ter tudi v Kanadi in Ameriki. Vsi izdelki podjetja FK TEKNIK DESIGN ApS so proizvedeni na Danskem.

Poglej izdelke

Duxone

Duxone je zanesljiva blagovna znamka v lasti družbe Axalta Coating Systems. Duxone poleg barv in lakov ponuja vsestranske produkte: redčila, trdilce, temeljne premaze in čistila za avtomobilsko industrijo in je bil posebej razvit za avto-ličarske delavnice, ki iščejo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Duxone je učinkovit in preprost za uporabo.

Poglej izdelke
Updating…
  • V košarici ni izdelkov.