Walcom Stojalo za pištolo in cev 360 Mag Holder 60171

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Walcom magnetno stojalo za lakirno pištolo je še posebej priročno in uporabno, saj ima poleg prostora za odlaganje… Preberi več

Walcom Stojalo za pištolo in cev 360 Mag Holder 60171

Walcom magnetno stojalo za lakirno pištolo je še posebej priročno in uporabno, saj ima poleg prostora za odlaganje pištole tudi držalo za cev.

Magnetno stojalo je mogoče pritrditi/fiksirati tudi z vijaki in čepi, zaradi sistema za zapenjanje na sprožilec pa je univerzalen nosilec za vse lakirne pištole, ne glede na vrsto lončka, ki ga uporabljate. Zahvaljujoč posebnem prepletenem nosilcu je tudi podpora za zračno cev v lakirni komori, kar uporabniku omogoča, da ima brizgalno pištolo in cev vedno pri roki.

LASTNOSTI:

  • magnetna ali vijačna pritrditev
  • univerzalni nosilec za vse vrste lakirnih pištol z lončki
  • podpora za vse vrste cevi
  • robusten in odporen na topila

Walcom 60171

 

 

 

Walcom
Walcom je priznana blagovna znamka italijanskega podjetja Walmec S.P.A. z vodilnimi proizvodi na področju brizgalnih pištol za profesionalno uporabo. Podjetje Walmec se lahko pohvali s tradicijo 70-letnih izkušenj. Poleg proizvodnje pištol za lakiranje imajo v ponudbi širok spekter pripomočkov – med njimi filtre zraka, priključke ipd. Približno 98% njihovih proizvodov je proizvedenih v matičnem obratu v Italiji. Lakirne pištole Walcom odlikuje visoka kvaliteta, enostavna uporaba in konkurenčna cena.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.