Walcom Luč za lakirno pištolo 360 True Light 60172

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Walcom Luč za lakirno pištolo 360 Tru Light – zasnovana za spremembe na področju lakiranja v avomobilski industriji.
Luč… Preberi več

Šifra: 10050 Kategorije: , , Proizvajalec:
Walcom Luč za lakirno pištolo 360 True Light 60172

Walcom Luč za lakirno pištolo 360 Tru Light – zasnovana za spremembe na področju lakiranja v avomobilski industriji.

Luč namestite neposredno na lakirno pištolo za barvanje, zahvaljujoč visoki ločljivosti LED diod bo svetloba popoln približek oz. imitacija prave sončne svetlobe za odlično kontrolo ter zagotovljen najboljši rezultat tako v smislu preverjanja osnovne barve, kot optimalne osvetlitve tudi na temnejših območjih.

S 360 TRUE LIGHT lahko prilagodite tudi intenzivnost svetlobe glede na operativne potrebe in jo tako prilagodite vsakemu kontekstu, v katerem se boste znašli. Dve priloženi leči vam bosta omogočili preoblikovanje vašega 360 TRUE LIGHT glede na to, kaj morate storiti: ena vgrajena prozorna leča za fazo preverjanja barve in druga neprozorna leča (z vključeno rezervno lečo), ki se uporablja med fazo pršenja, da dobite manj odbojne svetlobe.

Motno lečo za enkratno uporabo lahko ponovno kupite v priročnem pakiranju po 10 kosov.

Teža samo 148g za popolno svetilnost, ki jo potrebujete za brezhibno lakiranje in končni izdelek.

Li-Ion baterija zagotavlja do 2h svetilnosti pri največji moči in dodatno 1h pri 50% moči, hitro se napolni – v nekaj urah.

360 TRUE LIGHT je univerzalen in se prilagaja 90% pištolam na trgu, zahvaljujoč 4 gumijastim obročkom različnih premerov.

Walcom
Walcom je priznana blagovna znamka italijanskega podjetja Walmec S.P.A. z vodilnimi proizvodi na področju brizgalnih pištol za profesionalno uporabo. Podjetje Walmec se lahko pohvali s tradicijo 70-letnih izkušenj. Poleg proizvodnje pištol za lakiranje imajo v ponudbi širok spekter pripomočkov – med njimi filtre zraka, priključke ipd. Približno 98% njihovih proizvodov je proizvedenih v matičnem obratu v Italiji. Lakirne pištole Walcom odlikuje visoka kvaliteta, enostavna uporaba in konkurenčna cena.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.