Profesionalne čistilne krpe v roli 400kos 34567 3M

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Profesionalne čistilne krpe z odlično vpojnostjo v roli so namenjene za mokro ali suho čiščenje v avtokaroseriji ali… Preberi več

Šifra: 870 Kategoriji: , Proizvajalec:
Profesionalne čistilne krpe v roli 400kos 34567 3M

Profesionalne čistilne krpe z odlično vpojnostjo v roli so namenjene za mokro ali suho čiščenje v avtokaroseriji ali lakirnici. Namenjene so za čiščenje in razmaščevanje avtomobilskih plošč ali drugih površin. Zasnovane so za uporabo s topili za razmaščevanje. Čistilne krpe ne puščajo vlaken in so antistatične. Na voljo so v priročni kartonski embalaži, ki jo je mogoče enostavno namestiti na steno v namestitveni razdelilnik.

Uporaba na površinah, kot so: jeklo, krom, aluminij, plastka, emajl in steklo.
Barva krpe: bela.
Velikost ene krpe: 370 x 290 mm.
Pakirano v kartonu, v roli: 400 krp.

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.