Tesnilna masa za nanos s čopičem 1kg, 08537 3M

Za ogled cene se prijavite.

Ni na zalogi

Tesnilna masa za nanos s čopičem, je eden osnovnih avtoreparaturnih proizvodov, ki se uporablja za tesnjenje zvarov, znotraj… Preberi več

Šifra: 1183 Kategoriji: , Proizvajalec:
Tesnilna masa za nanos s čopičem 1kg, 08537 3M

Tesnilna masa za nanos s čopičem, je eden osnovnih avtoreparaturnih proizvodov, ki se uporablja za tesnjenje zvarov, znotraj prtljažnika, okoli kolesnih obokov itd. Ta tesnilna masa se odlično oprijema na kovine in je odporna na vodo, olja in bencin. Tudi, če jo nanašamo v debelih plasteh, ne teče, se hitro suši in zagotavlja visoko kvaliteto končne trdnosti.

Lastnosti: Ne odstopa. Hitro se suši. Sledi čopiča so vidne, ko se posuši. Odporna na vodo, olja in bencin. Za nanašanje potrebujete čopič za tesnilno maso 08540 3M.

Barva: Siva.

Količina: 1kg

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.