Mipa Prozorni lak 2K-HS-Express-Klarlack CX4 5l

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Mipa 2K-HS-Express-Klarlack CX4 5l
Mipa 2K-HS-Ekspresni prozorni lak CX4 je visokokakovostni akrilni brezbarvni lak za hitro in učinkovito popravilo… Preberi več

Šifra: 5476 Kategoriji: , Proizvajalec:
Mipa Prozorni lak 2K-HS-Express-Klarlack CX4 5l

Mipa 2K-HS-Express-Klarlack CX4 5l
Mipa 2K-HS-Ekspresni prozorni lak CX4 je visokokakovostni akrilni brezbarvni lak za hitro in učinkovito popravilo (express tehnologija), ki zagotavlja izredno hitro sušenje tako pri sobni temperaturi kot pri povišani temperaturi v lakirni komori. Poliranje je možno že po 10min pri sušenju na 60°C ali 20min pri 40°C. Pri sobni temperaturi pa je poliranje možno po približno 1 uri. Zaradi hitrega sušenja nam uporaba laka omogoča velik prihranek pri porabi energentov, zlasti v zimskem obdobju. Uporablja se v mešalnem razmerju 2:1 skupaj s trdilecm HX. Odlična odpornost na vremenske vplive ter porumenitev.

Možna je uporaba tudi s trdilcem HS25, vendar se s tem nekoliko zmanjša čas sušenja.

Sušenje pri uporabi s HS25 trdilcem:

Temperatura sušenja:  Prašno suh:  Suha za oprijem:  Suh za montažo: 
20°C 15-35min 2h 4h
60°C 15min po ohlajanju

Sušenje pri uporabi s HX ali HS10 trdilcem:

Temperatura sušenja:  Prašno suh:  Suha za oprijem:  Suh za montažo: 
20°C 15-20min 35-45min 2h
60°C 10min po ohlajanju

Mipa 2K-HS-Express-Klarlack CX4 5l, 260450000

Mipa
MIPA SE je hitro rastoče srednje veliko družinsko podjetje, katerega vodenje prehaja iz generacije v generacijo. Ukvarjajo se s proizvodnjo lakov in barv. Glavni proizvodni obrat je v Essenbachu v Nemčiji, medtem ko je del proizvodnje razpršen še na pet obratov doma in na tujem. V svoji dejavnosti skrbijo za razvoj in proizvodnjo avtomobilskih barv, industrijskih in dekorativnih barv ter lesnih barv za profesionalno uporabo. Trenutno ima MIPA SE svoje kupce prisotne v več kot 100 državah na vseh petih kontinentih.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.