Mipa kit P96 Anti-Rust s trdilcem 2kg

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Mipa kit P96 Anti-Rust s trdilcem 2kg
Mipa P 96 Anti-Rust – kit, ki zagotavlja visoko korozijsko zaščito, je… Preberi več

Šifra: 5475 Kategoriji: , Proizvajalec:
Mipa kit P96 Anti-Rust s trdilcem 2kg

Mipa kit P96 Anti-Rust s trdilcem 2kg
Mipa P 96 Anti-Rust – kit, ki zagotavlja visoko korozijsko zaščito, je enostaven za brušenje ter se hitro suši. Nanaša se lahko direktno na jeklo, cink ter aluminij. Kadar smo pri popravilu karoserijskih delov želeli doseči dobro korozijsko zaščito, je bila običajna praksa predhodno nanašanje antikorozijskega premaza (npr. Epoksi) na golo pločevino, zatem pa je sledilo kitanje z ”običajnim” kitom na poliestrski osnovi. Z uporabo kita mipa P96 lahko izpustimo predhodno nanašanje antikorozijskega premaza ter dosežemo visoko korozijsko zaščito izključno z nanosom kita P96.

Tovrstne prednosti so koristne še posebej pri obnovi starodobnikov ali za opravljanje dela, ki zahteva visoko zaščito pred korozijo. Uporaba kita P96 pa nam predstavlja tudi prihranek časa, saj ni potrebno predhodno nanašanje antikorozijskih premazov na golih pločevinah.

Uporaba in apliciranje kita je praktično enaka kakor pri ”običajnih” poliestrskih kitih.

Mešalno razmerje: 100 : 2 s trdilcem (po teži) – trdilec priložen

Barva: Rjavo-rdeča.

293320000 Mipa P 96 Anti-Rust.

Mipa
MIPA SE je hitro rastoče srednje veliko družinsko podjetje, katerega vodenje prehaja iz generacije v generacijo. Ukvarjajo se s proizvodnjo lakov in barv. Glavni proizvodni obrat je v Essenbachu v Nemčiji, medtem ko je del proizvodnje razpršen še na pet obratov doma in na tujem. V svoji dejavnosti skrbijo za razvoj in proizvodnjo avtomobilskih barv, industrijskih in dekorativnih barv ter lesnih barv za profesionalno uporabo. Trenutno ima MIPA SE svoje kupce prisotne v več kot 100 državah na vseh petih kontinentih.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.