Mipa Polnilo, 2K-HS-Express-Filler FX4, siv, 1L/3L

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Mipa 2K-HS-Express-Filler FX4, siv
Polnilo Mipa 2K-HS-Express-Filler FX4 je visoko-kvalitetno 2K-polnilo za hitra in ekonomična popravila (ekspresna tehnologija), ki… Preberi več

Šifra: 7943 Kategoriji: , Proizvajalec:
Mipa Polnilo, 2K-HS-Express-Filler FX4, siv, 1L/3L

Mipa 2K-HS-Express-Filler FX4, siv
Polnilo Mipa 2K-HS-Express-Filler FX4 je visoko-kvalitetno 2K-polnilo za hitra in ekonomična popravila (ekspresna tehnologija), ki običajno ne zahteva sušenja pri povišanih temperaturah. Polnilo FX4 zagotavlja hitro sušenje že pri sobni temperaturi, saj je brušenje možno že po 35 minutah sušenja pri sobni temperaturi (odvisno od debeline nanešenega filma). S tem so omogočeni znatni prihranki stroškov, povezani z ogrevanjem, hkrati pa so zmanjšani cikli postopkov popravila oz. lakiranja.

Polnilo FX4 se uporablja na golih pločevinah skupaj s čistilom Mipa Vorreiniger Express. Vorreiniger Express je sredstvo ki zagotavlja odličen oprijem polnila in korozijsko zaščito na goli pločevini (železo, aluminij in cink). Sredstvo se nanaša s krpico MP Pre-Clean, katere se hranijo v namenskem vedru Reinigungstuch WBS. Nanašanje je potrebno samo na goli pločevini.

Mešalno razmerje 4 : 1 s trdilcem H5 + 15% redčenje z redčilom V25.

Barva: siva

Mipa 2K-HS-Express-Filler FX4 grau/siv 3l, 229330000

Mipa 2K-HS-Express-Filler FX4 grau/siv 1l, 229310000

Količina

,

Mipa
MIPA SE je hitro rastoče srednje veliko družinsko podjetje, katerega vodenje prehaja iz generacije v generacijo. Ukvarjajo se s proizvodnjo lakov in barv. Glavni proizvodni obrat je v Essenbachu v Nemčiji, medtem ko je del proizvodnje razpršen še na pet obratov doma in na tujem. V svoji dejavnosti skrbijo za razvoj in proizvodnjo avtomobilskih barv, industrijskih in dekorativnih barv ter lesnih barv za profesionalno uporabo. Trenutno ima MIPA SE svoje kupce prisotne v več kot 100 državah na vseh petih kontinentih.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.