Mipa Prozorni lak, 2K-HS-Klarlack CC9, 1L/5L

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Mipa 2K-HS-Klarlack CC9
Mipa 2K-HS-Klarlack CC9 je primeren za lakiranje tako vodnih kot tudi solventnih baz. Lahko se uporablja… Preberi več

Šifra: 5762 Kategoriji: , Proizvajalec:
Mipa Prozorni lak, 2K-HS-Klarlack CC9, 1L/5L

Mipa 2K-HS-Klarlack CC9
Mipa 2K-HS-Klarlack CC9 je primeren za lakiranje tako vodnih kot tudi solventnih baz. Lahko se uporablja za popravilo manjših delov, odlično pa se obnese tudi na večjih površinah. Ustvari nam briljanten izgled in idealno razlivanje na površini. Ena izmed odličnih lastnosti laka je idealen tok in nespremenjena viskoznost laka (ko je ta že zmešan s trdilcem) tudi do ene ure. Ta lastnost predvsem olajša delo ličarjev pri lakiranju večjih površin. Zaradi odličnega razlivanja in odpornosti proti ”tečenju” na površini je lak izjemno enostaven za uporabo in sodi v sam vrh premium prozornih lakov, ki se uporabljajo v avtomobilski industriji. Mešalno razmerje 2 : 1 po volumnu s HS trdilci.

Kljub temu da lak ne sodi v kategorijo ekspresnih lakov, ima dokaj kratek čas sušenja in je tako pri sobni temperaturi (brez pečenja) suh na oprijem že po dobri uri.

Cikli sušenja:

Temperatura sušenja:  Prašno suh:  Suha za oprijem:  Suh za montažo: 
20°C 25 – 35min 1 – 1,5h 24h
60°C 30min 2h

Mipa 2K-HS-Klarlack CC9 1l, 260210000

Mipa 2K-HS-Klarlack CC9 5l, 260250000

Količina

,

Mipa
MIPA SE je hitro rastoče srednje veliko družinsko podjetje, katerega vodenje prehaja iz generacije v generacijo. Ukvarjajo se s proizvodnjo lakov in barv. Glavni proizvodni obrat je v Essenbachu v Nemčiji, medtem ko je del proizvodnje razpršen še na pet obratov doma in na tujem. V svoji dejavnosti skrbijo za razvoj in proizvodnjo avtomobilskih barv, industrijskih in dekorativnih barv ter lesnih barv za profesionalno uporabo. Trenutno ima MIPA SE svoje kupce prisotne v več kot 100 državah na vseh petih kontinentih.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.