HLAČE DIADORA ROCK – dolge/stretch

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Delovne hlače, “stretch” iz raztegljive mešanice materiala, kar omogoča še dodatno udobje pri delu. So lahke in prijetne… Preberi več

Šifra: 9626 Kategoriji: ,
HLAČE DIADORA ROCK – dolge/stretch

Delovne hlače, “stretch” iz raztegljive mešanice materiala, kar omogoča še dodatno udobje pri delu. So lahke in prijetne za nošenje. V pasu so elastične in šivane s trojnim šivom.

Hlače do pasu imajo ojačitve na kolenih, kar poskrbi za dodatno zaščito, tudi pri delu kleče. Na kolenih pa so tudi žepki za vstavitev kolenčnikov.

Dodatno: stranski žepi, odsevni detajli, zanka za kladivo, žep za meter.

Barva: siva.

Sestava materiala: 63% poliester, 34% bombaž, 3% elastan, 260 g/m2, kolenčniki iz canvas blaga (100% poliester).

Velikosti: S – 3XL.

Velikost

, , , , ,

ATG Zupan
Podjetje ATG Zupan s sedežem v Krmelju ima 30 letno tradicijo prodaje izdelkov s področja avtomobilske industrije, saj deluje že od leta 1993. Naša primarna storitvena dejavnost je prodaja barv in lakov, našo uspešnost pa potrjuje mreža kupcev po vsej Sloveniji. Poleg barv in lakov je v naši ponudbi mogoče najti celovite rešitve za potrebe vsake avto-ličarske delavnice - od celotne palete potrošnega materiala do osebne zaščitne opreme. Našim strankam nudimo tudi produkte industrijskega programa, med drugim barve, konstrukcije, objekte, stroje ipd.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.