Delovna halja s kapuco BOSSAUTO

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Delovna halja Bossauto je namenjena zaščiti telesa in oblačil pri delu “do kolen”. Halja je narejena iz tkanine… Preberi več

Šifra: 3033 Kategoriji: , Proizvajalec:
Delovna halja s kapuco BOSSAUTO

Delovna halja Bossauto je namenjena zaščiti telesa in oblačil pri delu “do kolen”. Halja je narejena iz tkanine najlona, posebej zasnovanega za zračnost in veliko udobje. Glavna značilnost halje  pa je antistatična obdelava za odbijanje prašnih delov pri delu.

  • Zaščitna kapuca, prilagodljiva z zatezno vrvico
  • Halja je (notranje) nastavljiva v pasu
  • Elastični patent pri zapestju poskrbi za dodatno udobje pri delu

Halja je pralna pri 30°C in izdelana iz materialov za dolgo obstojnost. Halja s zapira spredaj z dvosmerno zadrgo. V zapestju ima elastiko (patent), ki poskrbi da vas rokavi pri delu ne ovirajo. Halja ima tudi žepa spredaj na vsaki strani.

Oblačilo ne vsebuje kemičnih vlaken in je brez silikona.

Velikosti: M – 2XL.

Pakiranje: v vrečki, ki vsebuje oznako velikosti.

Zaščitni razred I.

Velikost

, , , ,

Bossauto
BossAuto je mlado špansko podjetje, ki je na trgu prisotno od ustanovitve leta 1992. Njihov prodajni program zajema različne izdelke za uporabo v avtomobilski industriji, kot so polirna in maskirna sredstva, izdelki za nego vozil ipd. Vizija podjetja je postati svetovno priznani dobavitelj izdelkov za avtomobilsko industrijo, kar se trudijo doseči z uporabo inovativnih tehnologij in pristopov.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.