Delovni kombinezon antistatični BOSSAUTO

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Delovni kombinezon Bossauto je namenjen celotni zaščiti telesa/oblačil pri delu. Odlikuje ga tkanina nylon, posebej zasnovana za zračnost… Preberi več

Šifra: 5719 Kategoriji: , Proizvajalec:
Delovni kombinezon antistatični BOSSAUTO

Delovni kombinezon Bossauto je namenjen celotni zaščiti telesa/oblačil pri delu. Odlikuje ga tkanina nylon, posebej zasnovana za zračnost in veliko udobje. Glavna značilnost kombinezona pa je antistatična obdelava za odbijanje prašnih delcev pri delu.

Kombinezon je pralen pri 30 °C in izdelan iz materialov za dolgo obstojnost.  Kombinezon ima kapuco z zatezanjem z vrvico in rahlo elastiko v pasu, ki poskrbi za udobno prileganje. Kombinezon se zapira spredaj z dvosmerno zadrgo. V zapestju ter pri gležnjih ima elastiko, ki poskrbi, da oblačilo v teh predelih pri delu ne ovirajo. Kombinezon ima tudi dva žepa (spredaj in zadaj).

100% poliester z antistatično obdelavo v skladu z normativi EN 1149-1:2006.

Oblačilo ne vsebuje kemičnih vlaken in je brez silikona.

Na voljo je 7 različnih velikosti od št. 50. – 62.

Pakiranje: v vrečki, ki vsebuje oznako velikosti.

Zaščitni razred I.

Velikost

, , , , , ,

Bossauto
BossAuto je mlado špansko podjetje, ki je na trgu prisotno od ustanovitve leta 1992. Njihov prodajni program zajema različne izdelke za uporabo v avtomobilski industriji, kot so polirna in maskirna sredstva, izdelki za nego vozil ipd. Vizija podjetja je postati svetovno priznani dobavitelj izdelkov za avtomobilsko industrijo, kar se trudijo doseči z uporabo inovativnih tehnologij in pristopov.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.