Zaščitna maska Aura 3M 9312+ FFP1

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Uporabite 3M™ Aura™ zaščitne maske serije 9300+ za udobno zaščito pred prahom in meglico v najrazličnejših avtomobilskih, industrijskih… Preberi več

Šifra: 378 Kategoriji: , Proizvajalec:
Zaščitna maska Aura 3M 9312+ FFP1

Uporabite 3M™ Aura™ zaščitne maske serije 9300+ za udobno zaščito pred prahom in meglico v najrazličnejših avtomobilskih, industrijskih in drugih nevarnih okoljih. Serija 9300+ ponuja zaščito ter vam omogoča udobje med govorjenjem in delo. Zasnova s ​​3 ploskvami omogoča večje gibanje obraza, medtem ko izklesan nizek profil reliefne zgornje plošče ustvari učinkovito tesnjenje, zmanjša rosenje očal in izboljša združljivost z očali.

Tehnologija filtra nizkega upora vam pomaga pri lahkem dihanju, inovativni jeziček za brado pa vam omogoča enostavno prilagajanje.

Nekateri izdelki imajo ventil 3M™ Cool Flow™ za zmanjšanje kopičenja toplote in pomoč pri zagotavljanju udobne zaščite v vročih in vlažnih pogojih. Posamezno so zapakirani v higiensko embalažo, da preprečite kontaminacijo pred uporabo.

Zaradi zložljive zasnove mask jih je enostavno shraniti, ko niso v uporabi, in se dobro prilegajo zaščitnim očalom ali glušnikom.

  • Izvirna 3-delna zasnova omogoča večje gibanje obraza
  • Tehnologija filtrov z nizkim uporom vam olajša dihanje
  • Na voljo z ventilom 3M™ Cool Flow™, ki pomaga zmanjšati kopičenje toplote
  • Izklesana zgornja plošča pomaga pri prilagajanju nosu in obrisom obraza za učinkovito tesnjenje
  • Reliefna zgornja plošča pomaga zmanjšati rosenje očal
  • Jeziček za brado, zasnovan za enostavno pozicioniranje in prilagajanje
  • Enostaven za shranjevanje z ravno zložljivo zasnovo in individualnim zavijanjem
  • Respiratorji za delce 3M™ Aura™ serije 9300+ imajo ergonomsko, ravno prepognjeno, 3-delno zasnovo s filtrskim medijem z nizko odpornostjo proti dihanju
  • Inovativen jeziček za brado za enostavno nastavitev in reliefno izklesano zgornjo ploščo, ki pomaga zmanjšati rosenje očal

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.