Celo obrazna maska 3M, 6800-medium, 6900-large

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Celo obrazna maska za odlično zaščito dihal, preprosta za uporabo in udobna za uporabnika. Omogoča odlično vidljivost ter… Preberi več

Šifra: 1189 Kategoriji: , Proizvajalec:
Celo obrazna maska 3M, 6800-medium, 6900-large

Celo obrazna maska za odlično zaščito dihal, preprosta za uporabo in udobna za uporabnika. Omogoča odlično vidljivost ter široko vidno polje, primerna je za večkratno uporabo.

Vsebuje veliko polikarbonatno lečo, ki je v skladu in ustreza zahtevami glede zmogljivosti EN166:B.

Serija mask 6000 je izdelana iz mehkega elastomernega obraznega dela, ki omogoča udobno nošenje, vzmetenje s štirimi trakovi pa pomeni, da ga je enostavno nadeti ali sleči, ko se premikate med varnimi in onesnaženimi območji. Serija 6000 nudi zaščito pred plini, hlapi in delci ter je zasnovana s sistemom 3M™ Bayonet Connection System, kar omogoča enostavno povezavo s široko paleto dvojnih lahkih filtrov. Ventil 3M™ Cool Flow™ pomaga zmanjšati kopičenje toplote in vlage ter manj ovira in ne ovira vašega dihanja. Serija 6000 ima posebej zasnovan nabor rezervnih delov in dodatkov, ki vam pomagajo vzdrževati pravo raven udobja in zaščite, če se deli obrabijo ali poškodujejo.

Na voljo dve velikosti: 6800 (medium) in 6900 (large).

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.