Univerzalno lepilo v spreju 500ml 8080 3M

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Univerzalno lepilo je namenjeno za lepljenje vseh notranjih predelov avtomobila (armature, preproge, tkanine, gume, talne obloge,…) sicer pa… Preberi več

Univerzalno lepilo v spreju 500ml 8080 3M

Univerzalno lepilo je namenjeno za lepljenje vseh notranjih predelov avtomobila (armature, preproge, tkanine, gume, talne obloge,…) sicer pa je namenjeno tudi širši uporabi (PVC, dekorativa, les, kovina). Univerzalno lepilo se razprši na površino, zato je še posebej primerno za lepljenje velikih površin. Lepilo je hitro sušeče in primerno za uporabo od -30 do 80°C.

Količina: 500ml v spreju.

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.