Trak ježek DUAL LOCK MINI 25mmx5m SJ355D 3M

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Trak ježek DUAL LOCK SJ356D za pritrjevanje z akrilnim lepilom, ki ga pritrdimo s pritiskom.  Goste, gobasto oblikovane… Preberi več

Šifra: 5267 Kategoriji: , Proizvajalec:
Trak ježek DUAL LOCK MINI 25mmx5m SJ355D 3M

Trak ježek DUAL LOCK SJ356D za pritrjevanje z akrilnim lepilom, ki ga pritrdimo s pritiskom.  Goste, gobasto oblikovane “bodice ježastega traku” zagotavljajo močno, zanesljivo in vzdržljivo pritrditev, ki jo je mogoče večkrat odpreti in zapreti.

Prozorni akrilni trak se dobro veže na različne podlage in se lahko uporablja na podlagah, kot so kovina, steklo, plastika, akril, polikarbonat, ABS, itd… Trak je visoko odporen do 104°C in odporen na vremenske vplive.

Omogoča 1000-kratno odpiranje in zapiranje traku.

Dimenzija traku: 25 mm x 5m

Pakirano: v roli in v škatli

3m
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.