Speedglass Predfilter 836010 ADFLO 5kos v paketu

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

3M™ Adflo™ Predfilter, 836010, je nadomestni predfilter, zasnovan za uporabo z 3M™ Adflo™ Powered Air respiratorjem. V vsakem… Preberi več

Šifra: 6316 Kategoriji: , Proizvajalec:
Speedglass Predfilter 836010 ADFLO 5kos v paketu

3M™ Adflo™ Predfilter, 836010, je nadomestni predfilter, zasnovan za uporabo z 3M™ Adflo™ Powered Air respiratorjem. V vsakem paketu je 5 kosov.

Redna menjava Adflo podaljša življenjsko dobo filtra delcev, prihrani denar in podaljša čas delovanja baterije. Predfilter redno pregledujte glede morebitnih poškodb, zamašitev ali preboja. Ne poskušajte očistiti predfiltra, namestite in uporabljajte pa ga le v skladu z uporabniškimi navodili.

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.