Rezalka za kovino CUBITRON II CUT-OFF WHEEL 115mm x 1mm x 22.23mm 33467 3M

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Rezalna plošča za rezanje ravnih linij kot npr. pločevine, karoserije, okvirjev, izpušnih cevi, objemalk, vijakov, … zagotavlja visoko… Preberi več

Šifra: 5689 Kategorije: , , Proizvajalec:
Rezalka za kovino CUBITRON II CUT-OFF WHEEL 115mm x 1mm x 22.23mm 33467 3M

Rezalna plošča za rezanje ravnih linij kot npr. pločevine, karoserije, okvirjev, izpušnih cevi, objemalk, vijakov, … zagotavlja visoko stopnjo reza na večini materialov, vključno z visoko trdnim jeklom. Rezalka Cubitron™ II Cut-Off Wheel zagotavlja hiter rez in dolgotrajno zmogljivost kar izboljša in poveča produktivnost ter učinkovitost pri uporabi. Za delovanje potrebujete.

Lastnosti:

Maksimalna hitrost: 13300 vrtljajev/minuto

Premer: 115mm

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.