Pnevmatska Roloc brusilka 33577 3M

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Pistol Grip (roloc pnevmatska brusilka) je lahka in okretna brusilka, a hkrati dovolj močna za hitro in učinkovito… Preberi več

Šifra: 5650 Kategorije: , , Proizvajalec:
Pnevmatska Roloc brusilka 33577 3M

Pistol Grip (roloc pnevmatska brusilka) je lahka in okretna brusilka, a hkrati dovolj močna za hitro in učinkovito brušenje varov. S svojo majhnostjo omogoča delo na težko dostopnih mestih in je primerna za brušenje varov, kovine, plastike in drugih materialov. Omogoča regulacijo hitrosti, v paketu pa je priložen nastavek za roloc diske dimenzij 50mm in 75mm.

Tehnični podatki

Maksimalna hitrost: 18000 rpm

Moč HP: 0,45

Delovanje: Pnevmatsko

3M™ Pistol Grip Disc Sander, 33577

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.