Polirni vosek za avto Polish Rosa 80345 3M

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Silikonski polimerni vosek zagotovi visok sijaj avtomobila in poskrbi za trajnostno zaščito. Izjemen sijaj je zagotovljen ne glede… Preberi več

Šifra: 1459 Kategoriji: , Proizvajalec:
Polirni vosek za avto Polish Rosa 80345 3M

Silikonski polimerni vosek zagotovi visok sijaj avtomobila in poskrbi za trajnostno zaščito. Izjemen sijaj je zagotovljen ne glede ali loščite veliko ali majhno površino. Vosek je namenjen ročnemu nanosu s krpo iz mikrovlaken ali pa strojnemu nanosu s fino polirno gobo. Polirni vosek Polish Rosa 80345 3M ne obarva avtomobilske plastike ali gume.

Količina: 1 liter.

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.