Polirna pasta Marine Perfect-It – GROBA 36102E 946ml 3M

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

3M Polirna pasta 36102E je profesionalna groba polirna pasta namenjena za poliranje plovil, bivalnih prikolic, avtodomov in vseh… Preberi več

Šifra: 6219 Kategoriji: , Proizvajalec:
Polirna pasta Marine Perfect-It – GROBA 36102E 946ml 3M

3M Polirna pasta 36102E je profesionalna groba polirna pasta namenjena za poliranje plovil, bivalnih prikolic, avtodomov in vseh industrijskih gelcoat površin. Zaradi svoje grobosti je primerna za močno oksidirane površine ter odstranjevanje prask ali ostalih nepravilnosti. Odstranjuje tudi sledi brušenja od granulacije P800 naprej. Zaradi svoje izboljšane formule polirna pasta pri uporabi ostaja ”mokra” dalj časa, kar pa nam zmanjša porabo paste in omogoča delo tudi v toplem vremenu.

Poliranje s pasto 36102E ustvari odličen sijaj. Za daljšo obstojnost sijaja se po uporabi priporoča zaščita površine z voskom.

Količina: 946ml (1.08kg)

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.