Polirna pasta Gealcoat z voskom MEDIUM 36105E 473ml 3M

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

3M Polirna pasta 36105E je profesionalna medium polirna pasta namenjena za poliranje plovil, bivalnih prikolic, avtodomov in vseh… Preberi več

Šifra: 6280 Kategoriji: , Proizvajalec:
Polirna pasta Gealcoat z voskom MEDIUM 36105E 473ml 3M

3M Polirna pasta 36105E je profesionalna medium polirna pasta namenjena za poliranje plovil, bivalnih prikolic, avtodomov in vseh industrijskih gelcoat površin. Nudi poliranje in zaščito v enem koraku. 3M Perfect-It Gelcoat Medium Cutting Compound+Wax združuje hitro moč rezanja, visok sijaj in trajno zaščito. Uporabna je za odstranjevanje sledi brušenja (P1000) ali finejših prask.

Količina: 473ml

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.