Pištola za body Always Clean, pnevmatska (310ml kartuše) Bossauto

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Ta revolucionarni sistem omogoča uporabo enokomponentnih tesnilnih mas, silikonov in polnil v standardnih kartušah za 310ml in z… Preberi več

Šifra: 9765 Kategoriji: , Proizvajalec:
Pištola za body Always Clean, pnevmatska (310ml kartuše) Bossauto

Ta revolucionarni sistem omogoča uporabo enokomponentnih tesnilnih mas, silikonov in polnil v standardnih kartušah za 310ml in z ustreznim batom vrečke do 400ml. Pištola ima patentiran sistem, sestavljen iz teleskopskega bata, ki potiska izdelek popolnoma enakomerno in preprečuje, da bi zrak prišel v stik z izdelkom. Hiter odvod zraka iz bata pod pritiskom zagotavlja takojšnjo zaustavitev nanosa izdelka v trenutku, ko se sprožilec sprosti. Delovni tlak se spreminja od 3 do 8 barov. Med pištolo in samim izdelkom, ki ga nanašamo ne prihaja do neposrednega stika, kar pomeni, da se pištola nikoli ne umaže in tako samo čiščenje ni potrebno. Pištola se ob koncu vsakega nanosa samoočisti tako, da počasi spustite krmilno ročico, ko končate z nanašanjem. Menjava kartuše je povsem enostavna.

Dimenzije: 395 x 220 x 75 mm

Neto teža: 1,263 kg

 

050068 Bossauto.

Bossauto
BossAuto je mlado špansko podjetje, ki je na trgu prisotno od ustanovitve leta 1992. Njihov prodajni program zajema različne izdelke za uporabo v avtomobilski industriji, kot so polirna in maskirna sredstva, izdelki za nego vozil ipd. Vizija podjetja je postati svetovno priznani dobavitelj izdelkov za avtomobilsko industrijo, kar se trudijo doseči z uporabo inovativnih tehnologij in pristopov.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.