Pištola Walcom Genesi Carbonio 360 Light HTE Base 1,2

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Pištola Walcom Genesi Carbonio 360 Light HTE Base
Walcom HTE Base je pištola, ki temelji na več kot 20… Preberi več

Šifra: 5505 Kategoriji: , Proizvajalec:
Pištola Walcom Genesi Carbonio 360 Light HTE Base 1,2

Pištola Walcom Genesi Carbonio 360 Light HTE Base
Walcom HTE Base je pištola, ki temelji na več kot 20 letnimi izkušnjami na področju pištol za lakiranje. Pištola je certificirana s strani mednarodnih neodvisnih laboratorijev in raziskovalnih inštitutov. Ima specifično pršilno glavo, razvito za optimalno uporabo pri lakiranju vodnih ali solventnih baz. Optimalno pršenje in ustrezna porazdelitev barve s pomočjo šobe z 12 luknjami ter široka paleta nastavitev pretoka in pršenja so detajli, zaradi katerih je pištola Walcom HTE Base edinstvena.

Verzija HTE Base, je namenjena za lakiranje vodnih in solventnih baz. Pištola je pakirana v plastičnem kovčku, s priloženim digitalnim barometrom, orodjem za demontažo šobe in igle, setom osnovnih tesnil, ter plastičnim lončkom 680ml.

Tehnični podatki

Ogrodje: Kovan aluminij in karbonska vlakna.

Sprožilec: Karbonska vlakna

Diza: AISI 303 nerjaveče jeklo

Teža: 340 g

Poraba zraka: 350 l/min

Walcom 973012

Velikost

,

Walcom
Walcom je priznana blagovna znamka italijanskega podjetja Walmec S.P.A. z vodilnimi proizvodi na področju brizgalnih pištol za profesionalno uporabo. Podjetje Walmec se lahko pohvali s tradicijo 70-letnih izkušenj. Poleg proizvodnje pištol za lakiranje imajo v ponudbi širok spekter pripomočkov – med njimi filtre zraka, priključke ipd. Približno 98% njihovih proizvodov je proizvedenih v matičnem obratu v Italiji. Lakirne pištole Walcom odlikuje visoka kvaliteta, enostavna uporaba in konkurenčna cena.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.