Pištola Walcom Slim Kombat S HTE UV 1.2

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Pištola Walcom Slim Kombat S HTE UV 1.2
Pištole SLIM so že več kot desetletje sinonim za kakovost, zanesljivost… Preberi več

Šifra: 7270 Kategoriji: , Proizvajalec:
Pištola Walcom Slim Kombat S HTE UV 1.2

Pištola Walcom Slim Kombat S HTE UV 1.2
Pištole SLIM so že več kot desetletje sinonim za kakovost, zanesljivost in vsestranskost. Linija Slim KOMBAT, so najnovejše različice pištol Walcom Slim. So neverjetno lahke, 380g, s tem se opušča klasično aluminijasto ohišje in se predstavi inovativno magnezijevo ohišje, z kevlar® vlakni. Pištole slim Kombat obstajajo v treh različicah: HVLP, HTE in HTE SR, vse pa imajo visoko učinkovitost prenosa (več kot 80% za temeljne premaze in 70% za baze in lake).

Pištola Walcom Slim Kombat S HTE UV, je namensko prilagojena za uporabo nanašanja UV produktov, kot so UV polnilo ali UV prozorni lak, kateri se sušijo s pomočjo UV svetlobe. Pištola je pakirana v plastičnem kovčku, s priloženim barometrom, orodjem za demontažo šobe in igle, setom osnovnih tesnil, ter plastičnim lončkom 680ml v črni (svetlobno nepropustni) barvi. Priloženo je tudi pokrivalo za dizo, katero prerečuje vnosUV svetlobe iz okolice v notranjost pištole in s tem onemogoča sušenje morebitnega produkta v pištoli.

Tehnični podatki

Ogrodje: Magnezij za litje in kevlar vlakna

Velikost dize: 1.2 mm

Sprožilec: Kevlar vlakna

Diza: AISI 303 nerjaveče jeklo

Teža: 380g

Poraba zraka: 265 – 290 l/min

Walcom 803012

Walcom
Walcom je priznana blagovna znamka italijanskega podjetja Walmec S.P.A. z vodilnimi proizvodi na področju brizgalnih pištol za profesionalno uporabo. Podjetje Walmec se lahko pohvali s tradicijo 70-letnih izkušenj. Poleg proizvodnje pištol za lakiranje imajo v ponudbi širok spekter pripomočkov – med njimi filtre zraka, priključke ipd. Približno 98% njihovih proizvodov je proizvedenih v matičnem obratu v Italiji. Lakirne pištole Walcom odlikuje visoka kvaliteta, enostavna uporaba in konkurenčna cena.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.