Mipa Zaponlack 750 ml

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Mipa Zaponlack 750 ml
Mipa Zaponlack je brezbarvni (brez porumenitve) premaz, ki daje dobro zaščito različnim kovinam (železo, aluminij,… Preberi več

Šifra: 3644 Kategorije: , , , , Proizvajalec:
Mipa Zaponlack 750 ml

Mipa Zaponlack 750 ml
Mipa Zaponlack je brezbarvni (brez porumenitve) premaz, ki daje dobro zaščito različnim kovinam (železo, aluminij, baker, nerjaveče jeklo). Originalni izgled substrata ni ogrožen. Nudi trajno izolacijo pred vodo, oksidacijo, izpušnimi plini, kislinami. Ima dobro odpornost na praske in vremenske vplive. Sredstvo se nanaša z valjčkom ali čopičem. Mipa Zaponlack ni primeren za brezbarvno zaščito na poliranih kovinah.

Mipa Zaponlack, 640200003.

Mipa
MIPA SE je hitro rastoče srednje veliko družinsko podjetje, katerega vodenje prehaja iz generacije v generacijo. Ukvarjajo se s proizvodnjo lakov in barv. Glavni proizvodni obrat je v Essenbachu v Nemčiji, medtem ko je del proizvodnje razpršen še na pet obratov doma in na tujem. V svoji dejavnosti skrbijo za razvoj in proizvodnjo avtomobilskih barv, industrijskih in dekorativnih barv ter lesnih barv za profesionalno uporabo. Trenutno ima MIPA SE svoje kupce prisotne v več kot 100 državah na vseh petih kontinentih.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.