Mipa Vicrom Zweischischt-Basislack CROM – EFEKT 1L

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Mipa Vicrom Zweischischt-Basislack CROM – EFEKT 1L
Mipa Vicrom Zweischischt Basislack je pigment BC. Je 2-slojna barva (baza) na… Preberi več

Šifra: 1668 Kategorije: , , Proizvajalec:
Mipa Vicrom Zweischischt-Basislack CROM – EFEKT 1L

Mipa Vicrom Zweischischt-Basislack CROM – EFEKT 1L

Mipa Vicrom Zweischischt Basislack je pigment BC. Je 2-slojna barva (baza) na osnovi topil za barvanje vozil, motorjev in gospodarskih vozil. Preko BC baze je potreben nanos Mipa 2K prozornega laka, s tem dosežemo visoki sijaj in vremensko odpornost.

Redčenje: 2 : 1 po volumnu z Mipa BC redčilom (Mipa BC-Verdünnung).

Navodila za nanos: Na površino nanesite 2-3 sloje baze Mipa BC kolikor se da enakomerno. Vsak posamezni nanos se aplicira pol-mokro in je potrebno sušenje do mat izgleda.

Senčenje: Za senčenje težkih, izrazito močnih metalnih barv, se priporoča uporaba Mipa BC 000 kot sredstva za prehod (blender). Mipa BC 000 se razredči (2:1) z redčilom Mipa BC Verdunnung, nato se na področju prehoda nanese 1 moker sloj, s tem zmanjšamo možnost nastanka ”over spray-a”, takoj za tem pa sledi senčenje oz. nanos barve Mipa BC.

Aktiviranje baze Mipa BC: Obstaja možnost uporabe trdilca v bazi in sicer v mešalnem razmerju 10 : 1 (10 BC : 1 trdilec H10 ali MS10) po teži, preden se baza Mipa BC razredči.

242010003 Mipa Vicrom Zweischicht-Basislack 1L

Mipa
MIPA SE je hitro rastoče srednje veliko družinsko podjetje, katerega vodenje prehaja iz generacije v generacijo. Ukvarjajo se s proizvodnjo lakov in barv. Glavni proizvodni obrat je v Essenbachu v Nemčiji, medtem ko je del proizvodnje razpršen še na pet obratov doma in na tujem. V svoji dejavnosti skrbijo za razvoj in proizvodnjo avtomobilskih barv, industrijskih in dekorativnih barv ter lesnih barv za profesionalno uporabo. Trenutno ima MIPA SE svoje kupce prisotne v več kot 100 državah na vseh petih kontinentih.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.