Mipa 1K-Primer Rapidprimer v spreju 400 ml, Rjavo-rdeč

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Mipa Rapidprimer je enokomponentni primer, ki zagotavlja odličen oprijem in korozijsko zaščito. Uporablja se lahko na železu, jeklu,… Preberi več

Šifra: 1664 Kategorije: , , Proizvajalec:
Mipa 1K-Primer Rapidprimer v spreju 400 ml, Rjavo-rdeč

Mipa Rapidprimer je enokomponentni primer, ki zagotavlja odličen oprijem in korozijsko zaščito. Uporablja se lahko na železu, jeklu, cinku in aluminiju. Predhodno pomembno temeljito razmaščevanje površine in rahlo brušenje. Tega izdelka ni mogoče prebarvati s poliestrskimi polnili. Prebarva se ga lahko z vodno bazo ali bazo s topili ter 1K in 2K barvami.

Redčenje 50% z redčilom UN21, V10 ali V25.

BARVA: Rjavo-rdeča.

KOLIČINA : V spreju 400 ml.

213010001, MIPA

Mipa
MIPA SE je hitro rastoče srednje veliko družinsko podjetje, katerega vodenje prehaja iz generacije v generacijo. Ukvarjajo se s proizvodnjo lakov in barv. Glavni proizvodni obrat je v Essenbachu v Nemčiji, medtem ko je del proizvodnje razpršen še na pet obratov doma in na tujem. V svoji dejavnosti skrbijo za razvoj in proizvodnjo avtomobilskih barv, industrijskih in dekorativnih barv ter lesnih barv za profesionalno uporabo. Trenutno ima MIPA SE svoje kupce prisotne v več kot 100 državah na vseh petih kontinentih.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.