Mipa Primer/polnilo hitro 2K-EP-Expressprimer EPX,1L

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Mipa 2K-EP-Expressprimer EPX 1L
Mipa 2K-EP-Expressprimer EPX je hitro sušeče polnilo oz. primer za delo brez brušenja (mokro-na-mokro), na… Preberi več

Šifra: 6562 Kategoriji: , Proizvajalec:
Mipa Primer/polnilo hitro 2K-EP-Expressprimer EPX,1L

Mipa 2K-EP-Expressprimer EPX 1L
Mipa 2K-EP-Expressprimer EPX je hitro sušeče polnilo oz. primer za delo brez brušenja (mokro-na-mokro), na osnovi epoksidnih smol. Odlikuje ga odlično razlivanje in hitro sušenje. Prekrivanje z barvo ali ostalimi produkti je možno že po 20-30 minutah. Po potrebi lahko Mipa 2K-EP-Expressprimer EPX tudi brusite, približno po 3-4 urah pri sobni temperaturi. Čas sušenja je odvisen od debeline suhega filma.

EPX je idealen za uporabo kot temeljni nanos pri nanašanju poliestrskega polnila. Lahko se nanaša direktno na jeklo, aluminij ali cink. Zagotavlja izjemno korozijsko zaščito.

Mešalno razmerje je 1 : 1 z namenskim trdilcem EPH, brez redčenja.

Mipa 2K-EP-Expressprimer EPX, 226110000

Mipa
MIPA SE je hitro rastoče srednje veliko družinsko podjetje, katerega vodenje prehaja iz generacije v generacijo. Ukvarjajo se s proizvodnjo lakov in barv. Glavni proizvodni obrat je v Essenbachu v Nemčiji, medtem ko je del proizvodnje razpršen še na pet obratov doma in na tujem. V svoji dejavnosti skrbijo za razvoj in proizvodnjo avtomobilskih barv, industrijskih in dekorativnih barv ter lesnih barv za profesionalno uporabo. Trenutno ima MIPA SE svoje kupce prisotne v več kot 100 državah na vseh petih kontinentih.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.