Mipa Primer/polnilo 1K-Plastic-Grundierfiller, hiter, v spreju 400ml

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Mipa hitrosušeči primer v spreju, 1K-Plastic-Grundierfiller 400ml
Mipa 1K-Plastic-Grundierfiller 400ml – SPREJ
Mipa 1K-Plastic-Grundierfiller je hitrosušeči primer za plastiko v… Preberi več

Šifra: 4915 Kategorije: , , , Proizvajalec:
Mipa Primer/polnilo 1K-Plastic-Grundierfiller, hiter, v spreju 400ml

Mipa hitrosušeči primer v spreju, 1K-Plastic-Grundierfiller 400ml
Mipa 1K-Plastic-Grundierfiller 400ml – SPREJ

Mipa 1K-Plastic-Grundierfiller je hitrosušeči primer za plastiko v spreju z dobrimi polnilnimi lastnostmi. Je kombinacija polnila in primerja za plastike v enem. Apliciramo ga lahko direktno na večina plastik, ki se uporabljajo v avtomobilski industriji (kot so npr. PP-EPDM, ABS, PC, ABS-PC, PMMA, PA, PUR, PVC in GRP). Predhodne temperaturne obdelave plastike oz. procesi v večini primerov niso potrebni. Ker gre za 1K produkt, je uporaba izjemno enostavna, brez odpadnega materiala, saj se lahko preostanek materiala uporabi naslednjič. Zaradi svoje svetlo sive barve je odlična alternativa za transparentni primer za plastike, saj si z nanosom pripravite primerno podlago za nadaljnje nanose.

1K-plastic-Grundierfiller se zelo dobro obnese pri uporabi kot mokro-na-mokro in se ga lahko prekriva že po cca. 15 minutah brez brušenja.

Časi sušenja:

Temperatura: Prekrivno suh: Prašno suh: Suh za oprijem:
20°C 12-20min 5min 10-15min

Barva: svetlo siva.

Mipa 1K-Plastic-Grundierfiller sprej 400ml, 213390000.

Mipa
MIPA SE je hitro rastoče srednje veliko družinsko podjetje, katerega vodenje prehaja iz generacije v generacijo. Ukvarjajo se s proizvodnjo lakov in barv. Glavni proizvodni obrat je v Essenbachu v Nemčiji, medtem ko je del proizvodnje razpršen še na pet obratov doma in na tujem. V svoji dejavnosti skrbijo za razvoj in proizvodnjo avtomobilskih barv, industrijskih in dekorativnih barv ter lesnih barv za profesionalno uporabo. Trenutno ima MIPA SE svoje kupce prisotne v več kot 100 državah na vseh petih kontinentih.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.