Mipa BC – PERLA mešalni lak M51 1L

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Mipa BC – PERLA mešalni lak M51 1L
Mipa BC je 2-slojna barva (baza) na osnovi topil za barvanje… Preberi več

Šifra: 3910 Kategorije: , , Proizvajalec:
Mipa BC – PERLA mešalni lak M51 1L

Mipa BC – PERLA mešalni lak M51 1L
Mipa BC je 2-slojna barva (baza) na osnovi topil za barvanje vozil, motorjev in gospodarskih vozil. Preko BC baze je potreben nanos Mipa 2K prozornega laka, s tem dosežemo visoki sijaj in vremensko odpornost.

Redčenje: 2 : 1 po volumnu z Mipa BC redčilom (Mipa BC-Verdünnung).

Navodila za nanos: Na površino nanesite 2-3 sloje baze Mipa BC kolikor se da enakomerno. Vsak posamezni nanos se aplicira pol-mokro in je potrebno sušenje do mat izgleda.

Senčenje: Za senčenje težkih, izrazito močnih metalnih barv, se priporoča uporaba Mipa BC 000 kot sredstva za prehod (blender). Mipa BC 000 se razredči (2:1) z redčilom Mipa BC Verdunnung, nato se na področju prehoda nanese 1 moker sloj, s tem zmanjšamo možnost nastanka ”over spray-a”, takoj za tem pa sledi senčenje oz. nanos barve Mipa BC.

Aktiviranje baze Mipa BC: Obstaja možnost uporabe trdilca v bazi in sicer v mešalnem razmerju 10 : 1 (10 BC : 1 trdilec H10 ali MS10) po teži, preden se baza Mipa BC razredči.

218050051 Mipa BC M51 1l

Mipa
MIPA SE je hitro rastoče srednje veliko družinsko podjetje, katerega vodenje prehaja iz generacije v generacijo. Ukvarjajo se s proizvodnjo lakov in barv. Glavni proizvodni obrat je v Essenbachu v Nemčiji, medtem ko je del proizvodnje razpršen še na pet obratov doma in na tujem. V svoji dejavnosti skrbijo za razvoj in proizvodnjo avtomobilskih barv, industrijskih in dekorativnih barv ter lesnih barv za profesionalno uporabo. Trenutno ima MIPA SE svoje kupce prisotne v več kot 100 državah na vseh petih kontinentih.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.