Mipa 1K-Primer Rapidprimer 1L/3L

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Mipa Rapidprimer
Mipa Rapidprimer je enokomponentni primer, ki zagotavlja odličen oprijem in korozijsko zaščito. Uporablja se lahko na železu,… Preberi več

Mipa 1K-Primer Rapidprimer 1L/3L

Mipa Rapidprimer
Mipa Rapidprimer je enokomponentni primer, ki zagotavlja odličen oprijem in korozijsko zaščito. Uporablja se lahko na železu, jeklu, cinku in aluminiju. Predhodno pomembno temeljito razmaščevanje površine in rahlo brušenje. Tega izdelka ni mogoče prebarvati s poliestrskimi polnili. Prebarva se ga lahko z vodno bazo ali bazo s topili ter 1K in 2K barvami.

Redčenje 50% z redčilom UN21, V10 ali V25.

BARVA: Rjavo-rdeča.

KOLIČINA PO IZBIRI:

  • 1L – 224010000, mipa
  • 3L – 224030000, mipa
Količina

,

Mipa
MIPA SE je hitro rastoče srednje veliko družinsko podjetje, katerega vodenje prehaja iz generacije v generacijo. Ukvarjajo se s proizvodnjo lakov in barv. Glavni proizvodni obrat je v Essenbachu v Nemčiji, medtem ko je del proizvodnje razpršen še na pet obratov doma in na tujem. V svoji dejavnosti skrbijo za razvoj in proizvodnjo avtomobilskih barv, industrijskih in dekorativnih barv ter lesnih barv za profesionalno uporabo. Trenutno ima MIPA SE svoje kupce prisotne v več kot 100 državah na vseh petih kontinentih.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.