Mipa Primer/Polnilo Rapidfiller Bež 1L / Temno siv 3L

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Mipa Rapidfiller
Mipa Rapidfiller je 1-komponentni primer z zelo dobrimi polnilnimi lastnostmi, aktivno antikorozijsko zaščito in odličnim oprijemom na… Preberi več

Šifra: 1776 Kategorije: , , Proizvajalec:
Mipa Primer/Polnilo Rapidfiller Bež 1L / Temno siv 3L

Mipa Rapidfiller
Mipa Rapidfiller je 1-komponentni primer z zelo dobrimi polnilnimi lastnostmi, aktivno antikorozijsko zaščito in odličnim oprijemom na železo, jeklo, cink in aluminij ter prav tako na določene plastike, ki se uporabljajo v avtomobilski industriji. Rapidfiler se ne sme prekrivati s poliestrskimi polnili ker je namenjen za prekrivanje z bazami na vodni osnovi ali na osnovi topil ter 1K in 2K barvami. Lahko se uporablja izključno kot primer ali kot polnilo.

Možnost redčenje 10-50% z redčilom UN ali UN21.

Mipa Rapidfiller beige 1l, 224110000

Mipa Rapidfiller dark grey (cca. RAL 7011) 3l, 224130001

Barve

,

Mipa
MIPA SE je hitro rastoče srednje veliko družinsko podjetje, katerega vodenje prehaja iz generacije v generacijo. Ukvarjajo se s proizvodnjo lakov in barv. Glavni proizvodni obrat je v Essenbachu v Nemčiji, medtem ko je del proizvodnje razpršen še na pet obratov doma in na tujem. V svoji dejavnosti skrbijo za razvoj in proizvodnjo avtomobilskih barv, industrijskih in dekorativnih barv ter lesnih barv za profesionalno uporabo. Trenutno ima MIPA SE svoje kupce prisotne v več kot 100 državah na vseh petih kontinentih.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.