Latex rokavice profi Globell (100kos)

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Rokavice iz naravnega lateksa v notranjosti premazane z biokompatibilnim rastlinskim škrobom v prahu. Zagotavljajo odličen otip, oprijem in… Preberi več

Šifra: 8478 Kategoriji: ,
Latex rokavice profi Globell (100kos)

Rokavice iz naravnega lateksa v notranjosti premazane z biokompatibilnim rastlinskim škrobom v prahu. Zagotavljajo odličen otip, oprijem in so udobne za nošenje. Rokavice Globell zagotavljajo odlično elastičnost tudi pri nižjih temperaturah. Rokavice so delno kemijsko odporne na detergente, razredčene detergente ter vodne raztopine.

Dolgotrajne, večnamenske rokavice za enkratno uporabo za zaščito rok.

Na voljo velikosti: 7-7.5 (M), 8-8.5 (L), 9-9.5 (XL).

Velikost

, ,

ATG Zupan
Podjetje ATG Zupan s sedežem v Krmelju ima 30 letno tradicijo prodaje izdelkov s področja avtomobilske industrije, saj deluje že od leta 1993. Naša primarna storitvena dejavnost je prodaja barv in lakov, našo uspešnost pa potrjuje mreža kupcev po vsej Sloveniji. Poleg barv in lakov je v naši ponudbi mogoče najti celovite rešitve za potrebe vsake avto-ličarske delavnice - od celotne palete potrošnega materiala do osebne zaščitne opreme. Našim strankam nudimo tudi produkte industrijskega programa, med drugim barve, konstrukcije, objekte, stroje ipd.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.