Kontrolni prah v lončku 09560 3M

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Kontrolni prah za odkrivanje nepopolnosti 3M zazna najmanjše površinske nepravilnosti v postopku suhega temeljnega brušenja. Kontrolni prah pred… Preberi več

Šifra: 403 Kategoriji: , Proizvajalec:
Kontrolni prah v lončku 09560 3M

Kontrolni prah za odkrivanje nepopolnosti 3M zazna najmanjše površinske nepravilnosti v postopku suhega temeljnega brušenja. Kontrolni prah pred uporabo ne zahteva maskiranja in po nanosu časa za sušenje. Poudarja napake, kot so luknje v polnilu karoserije in globoke praske v temeljnih premazih. Kontrolni prah je idealen za poudarjanje linij.

Pri brušenju poliestrskega polnila kontrolni prah pomaga zagotoviti, da je polnilo ravno brez valov ter da so linije in konture karoserije ravne in pravilne. Zagotavlja, da je celotna premazana površina brušena pred nanosom zgornjega premaza. Uporablja se za mokro in suho brušenje.

Barva prahu: črna.
Pakirano: 50g v embalaži.

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.