HSA Prozorni lak – hitro sušenje 5 ali 2,5 L Bossauto

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Prozorni lak HSA Bossauto je bil oblikovan za dvoslojne sisteme na osnovi vode in topil pri točkovnih popravilih…. Preberi več

Šifra: 6094 Kategoriji: , Proizvajalec:
HSA Prozorni lak – hitro sušenje 5 ali 2,5 L Bossauto

Prozorni lak HSA Bossauto je bil oblikovan za dvoslojne sisteme na osnovi vode in topil pri točkovnih popravilih. Odlikuje ga odličen končni videz in hitrost strjevanja, saj je avto na voljo 40minut po nanosu in ne potrebuje toplote pri sušenju v kabini, kar ustvari znatne prihranke v ciklu lakiranja in poveča produktivnost delavnice.

Čas sušenja je lahko 10min pri 60°C ali 20min pri 40°C. Čas sušenja z IR pa je samo 5min.

Prozorni lah se lahko polira po približno 60-tih minutah, je odlično odporen na UV žarke, praske in kemikalije. Prozorni premaz HAS je v skladu z evropsko normo 2004/42/CE, z nižjo vsebnostjo VOC kot običajni prozorni laki.

010014 Bossauto.

Količina

,

Bossauto
BossAuto je mlado špansko podjetje, ki je na trgu prisotno od ustanovitve leta 1992. Njihov prodajni program zajema različne izdelke za uporabo v avtomobilski industriji, kot so polirna in maskirna sredstva, izdelki za nego vozil ipd. Vizija podjetja je postati svetovno priznani dobavitelj izdelkov za avtomobilsko industrijo, kar se trudijo doseči z uporabo inovativnih tehnologij in pristopov.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.