3M 7499 Radirka za odstranjevanje nalepk

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Posebej zasnovan brusni disk oz. radirka  za odstranjevanje okrasnih lepil, ozkih trakov, obojestranskih lepilnih trakov in nalepk za… Preberi več

3M 7499 Radirka za odstranjevanje nalepk

Posebej zasnovan brusni disk oz. radirka  za odstranjevanje okrasnih lepil, ozkih trakov, obojestranskih lepilnih trakov in nalepk za avtomobile. Ne pušča prask in ne poškoduje barve. Ima precej daljšo življenjsko dobo kot navadni gumijasti diski. Zagotavlja hitro in varno delo, z malo odpadki, brez prahu ali strupenih vonjav.

Radirka za odstranjevanje nalepk je izjemno natančna in učinkovita, pri tem pa ne poškoduje podlage.

Uporabljamo jo za odstranjevanje nalepk, grafik, lepilnih trakov, obrob ali vinila.

Premer: 101,6 mm

Povprečna hitrost: 1.000 vrtljajev / min.

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.