3M 50425 Kombinezon siv

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Zaščitni kombinezon za večkratno uporabo, ki zagotavlja visoko prepustnost vlage in toplote. Narejen iz lahkega poliestra, z hrbtnimi… Preberi več

Šifra: 2149 Kategoriji: , Proizvajalec:
3M 50425 Kombinezon siv

Zaščitni kombinezon za večkratno uporabo, ki zagotavlja visoko prepustnost vlage in toplote. Narejen iz lahkega poliestra, z hrbtnimi odprtinami za odvajanje odvečne toplote,  dodatno podloženim kolenskim delom, nastavljivimi hlačničnimi odprtinami, ojačano dvojno zadrgo in udobnimi rokavnimi manšetami. Uporaben zlasti za površinsko obdelavo neškodljivih materialov.

LASTNOSTI:

  • Dvojna, ojačana zadrga
  • Prilagodljive odprtine na hlačnici
  • Podložen kolenski del
  • Zračne odprtine na hrbtu

Barva: Siva z modrim hrbtnim vložkom.

Velikost: M, L, XL, XXL

Velikost

, , ,

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.