Zaščitna očala s premazom proti rosenju – Solus S1102SGAF-EU

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Zaščitna očala 3M™ Solus serije 1000 z lečo proti rosenju Scotchgard™ pomagajo uporabniku, da vidijo jasno in dlje… Preberi več

Šifra: 5320 Kategoriji: , Proizvajalec:
Zaščitna očala s premazom proti rosenju – Solus S1102SGAF-EU

Zaščitna očala 3M™ Solus serije 1000 z lečo proti rosenju Scotchgard™ pomagajo uporabniku, da vidijo jasno in dlje – zagotavljajo dolgotrajnejšo odpornost proti rosenju kot tradicionalni premazi proti rosenju. Odstranljive ročke omogočajo uporabo izbirnega traku. Izbirno penasto tesnilo pomaga zmanjšati izpostavljenost oči. Na voljo v modro-črni kombinaciji okvirja s sivimi lečami.

Zaščitna očala 3M™ Solus so opremljena s polikarbonatnimi lečami, ki absorbirajo 99 % UV žarkov. Zarošena leča je lahko frustrirajuča in nevarna.

Prevleka je odporna na razkuževanje z namakanjem v razredčenem belilu ali alkoholnimi robčki, ne da bi pri tem izgubila svojo učinkovitost proti rosenju.

Certificirano po CSA Z94.3

S1102SGAF-EU, 3M

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.