Zaščitna očala 3M GoggleGear™ GG501-EU

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Serija zaščitnih očal 3M™ GoggleGear™ z majhnim profilom, lahkim dizajnom za celodnevno udobje in posrednim pretokom zraka preprečuje… Preberi več

Šifra: 6846 Kategoriji: , Proizvajalec:
Zaščitna očala 3M GoggleGear™ GG501-EU

Serija zaščitnih očal 3M™ GoggleGear™ z majhnim profilom, lahkim dizajnom za celodnevno udobje in posrednim pretokom zraka preprečuje rosenje. Odlikuje jih vrhunska zasnova sferične ukrivljene leče za optimalno vodoravno in navpično vidno polje. 3M™ Scotchgard™ Anti-Fog premaz zagotavlja vrhunske lastnosti proti rosenju in praskam. Enostavno nastavljiv naglavni trak iz tekstila pa poskrbi za stabilnost in udobje pri nošenju. Polikarbonatska stekla.

Očala imajo širok prilagodljiv nosni del, ki se dobro prilega in je kompatibilen tudi z respiratorjem s polmasko. Maska je iz odličnih materialov, ki prenesejo dezinfekacijo ali uporabo alkoholnih robčkov, ne da bi pri tem izgubila svojo učinkovitost.

Material traku: najlon.

99,9% UV zaščita.

Priporočamo pri naslednjih delih: brušenje, drobljenje, klesanje, čiščenje, vzdrževanje objektov, sanacija, žaganje.

Oznaka objektiva: 2C-1.2 3M 1 BT K N.

V sivo-rdeči barvni kombinaciji.

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.