Zaščita Nano Shock v pršilu 473ml Bossauto

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Zaščita v spreju očisti in zapre barvo. Z uporabo napredne hidrofobne polimerne tehnologije je Nano Shock ustvaril 1-stopenjsko… Preberi več

Šifra: 4570 Kategoriji: , Proizvajalec:
Zaščita Nano Shock v pršilu 473ml Bossauto

Zaščita v spreju očisti in zapre barvo. Z uporabo napredne hidrofobne polimerne tehnologije je Nano Shock ustvaril 1-stopenjsko mazljivo polimerno tesnilno maso, ki dejansko zgladi površino, odbija vodo, poveča sijaj, razprši statično elektriko in vašemu zaključnemu izdelku doda dodatno zaščito. Zaščita Nano Shock se kristalno čisto posuši na površini in izboljša odseve sijočih materialov, kot so kromirana platišča in okrasni elementi.

Ob souporabi s krpami Autoscrub bo nanos tako enostaven, da boste svoj avto zaščitili v manj kot 20 minutah. Nano Shock pa se bo potem strjeval do 24 ur. Očistite in povoskajte svoj avtomobil hkrati.

100830 Bossauto.

Bossauto
BossAuto je mlado špansko podjetje, ki je na trgu prisotno od ustanovitve leta 1992. Njihov prodajni program zajema različne izdelke za uporabo v avtomobilski industriji, kot so polirna in maskirna sredstva, izdelki za nego vozil ipd. Vizija podjetja je postati svetovno priznani dobavitelj izdelkov za avtomobilsko industrijo, kar se trudijo doseči z uporabo inovativnih tehnologij in pristopov.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.