Začetni set za dihalni aparat TR-619E Versaflo Air 3M

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Začetni komplet 3M™ Versaflo™ Powered Air Turbo, TR-619E je pripravljen komplet za zaščito dihal pred delci, plini in… Preberi več

Šifra: 5738 Kategoriji: , Proizvajalec:
Začetni set za dihalni aparat TR-619E Versaflo Air 3M

Začetni komplet 3M™ Versaflo™ Powered Air Turbo, TR-619E je pripravljen komplet za zaščito dihal pred delci, plini in hlapi. Komplet vsebuje vse, kar potrebujete za začetek uporabe, vključno z zračnim turbo TR-602E filtrom A2P, pokrovom filtra, predfiltri, lovilci isker, pasom za preprosto čiščenje, visoko zmogljivo baterijo, kompletom za polnjenje baterije z eno postajo, dihalno cevjo za nastavitev dolžine BT-30 in indikator pretoka zraka.

TR-602E Turbo ima tri stopnje pretoka, ki jih lahko izbere uporabnik ter uravnoteženo zasnovo za maksimalno udobje uporabnika. Baterija visoke zmogljivosti in komplet polnilnika baterije z eno postajo zagotavljata, da lahko načrtujete dolg delovni dan, indikator pretoka zraka pa vključuje vizualne, vibracijske in zvočne opozorilne alarme, ki uporabnike opozorijo na nizek pretok zraka in stanje baterije. Preprosto dodajte združljivo pokrivalo 3M™ Versaflo™, ki jo potrebujete za delo in tako, bodo vaša dihala popolno zaščitena.

  • Zaščita dihal pred delci, plini, hlapi ali kombinacijo vseh treh, odvisno od uporabljenega filtra
  • Vsestranski in enostaven za uporabo
  • Lahek, uravnotežen dizajn
  • Poveča udobje s tremi stopnjami pretoka zraka, ki jih lahko izbira uporabnik
  • Vizualni, vibracijski in zvočni opozorilni alarmi za opozarjanje na nizko baterijo in pretok zraka
  • Čas delovanja sistema 9,5-19 ur, odvisno od baterije, pretoka, glave in filtra
  • Odobren CE v skladu z EN 12941, razred TH2 ali TH3, odvisno od naglavne glave (potreben je združljiv naglavni pokrov)

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.