Walcom Zaščitne hlače za lakiranje ARC185 L/XL

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Zelo udobne in uporabne Walcom zaščitne hlače za lakiranje so zelo uporabne saj se lahko kombinirajo z Walcom… Preberi več

Šifra: 9805 Kategoriji: , Proizvajalec:
Walcom Zaščitne hlače za lakiranje ARC185 L/XL

Zelo udobne in uporabne Walcom zaščitne hlače za lakiranje so zelo uporabne saj se lahko kombinirajo z Walcom zaščitno jakno za lakiranje ARC184 ali nosijo posamično. Gre za popolnoma antistatične zaščitne hlače, ki zagotavljajo udobje pri delu in popolno zaščito zaradi všitih patentov na predelih, kjer je potreba po preprečitvi stika s kožo. Material zelo zračen in tako preprečuje potenje.

BARVA: črna.

VELIKOST PO IZBIRI: L, XL.

Velikost

,

Walcom
Walcom je priznana blagovna znamka italijanskega podjetja Walmec S.P.A. z vodilnimi proizvodi na področju brizgalnih pištol za profesionalno uporabo. Podjetje Walmec se lahko pohvali s tradicijo 70-letnih izkušenj. Poleg proizvodnje pištol za lakiranje imajo v ponudbi širok spekter pripomočkov – med njimi filtre zraka, priključke ipd. Približno 98% njihovih proizvodov je proizvedenih v matičnem obratu v Italiji. Lakirne pištole Walcom odlikuje visoka kvaliteta, enostavna uporaba in konkurenčna cena.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.