Vosek v spreju Cavity Wax Plus 511g 08852 3M

Za ogled cene se prijavite.

Na zalogi

Na zalogi

Vosek v spreju nudi vrhunsko zaščito pred korozijo na notranjih površinah avtomobila (karoserija, okvirji in drugi konstrukcijski elementi)…. Preberi več

Šifra: 6533 Kategoriji: , Proizvajalec:
Vosek v spreju Cavity Wax Plus 511g 08852 3M

Vosek v spreju nudi vrhunsko zaščito pred korozijo na notranjih površinah avtomobila (karoserija, okvirji in drugi konstrukcijski elementi). Vosek izjemno zaščiti in je formuliran za vse gole ali premazane aluminijaste in jeklene površine. Spray-on material zagotavlja dosledno in enotno zaščito po celotni površini. Struktura voska po nanosu ostaja mehka in upogljiva kar pomeni, da vosek ne razpoka, se ne kruši ali lušči.

Vosek nanesite z aplikatorjem za nanos voska Cavity Wax Plus Wand Kit 8851 3M.

Barva voska: transparentna.

Količina: 500ml.

3M
3M je ameriško podjetje s sedežem v Minnesoti, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Slovi kot eno najbolj inovativnih podjetij na svetu, saj ves čas išče nove rešitve in razvija napredne produkte, ki strankam omogočajo uspeh in izboljšanje procesa dela. 3M je globalna znamka, ki pokriva več različnih programov, med katerimi je tudi področje avtoreparature. Znamka 3M slovi po svoji vrhunski kvaliteti, zato tudi izdelki iz njihove linije za avtomobilsko industrijo predstavljajo najvišjo raven kakovosti na trgu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.